torek, 15. april 2008

DELA VSE, KAR DELAJO VELIKI

O majhnem avtu, ki dela pešcem velike probleme.

Avto je zelo majhen, a vseeno dovolj velik, da zasede ves prostor prav pešcu. Tako kot se že dolgo sprašujem, zakaj lahko v Sloveniji prodajajo in izdelujejo avtomobile, ki lahko vozijo tudi po 200 in še več km/h, ko pa imamo tu in praktično povsod po svetu zgornjo mejo dovoljene hitrosti na javnih cestah nekje pri 130 km/h, se sprašujem tudi, zakaj ljudje avtomobile parkirajo vedno nekje na kakem pločniku, ne pa recimo sredi ceste, zakaj morajo ovirati pešce, ne pa denimo drugih avtomobilov.

Tomaž Levičar
Mestni svetnik
www.levicar.si@gmail.com

(Fotografije: 15. april 2008)

2 komentarja:

Unknown pravi ...

Hja, temu se reče dobrota je sirota, čez jarek skače, kjer je most. Danes dopoldne sem itak mislil, da se je začela vojna, ker sem imel že navsezgodaj ogromno neodgovorjenih klicev, ki si jih, ko sem se zbudil, nisem znal razložiti. Ker itak vsi vejo, da nisem jutranja oseba. Pa je bila skrivnost kmalu razjasnjena. Svoj tovornjaček sem namreč že dan prej posodil mlademu prijatelju (tukaj ne bom povedal njegovega imena, da Simon Sikošek, simon.sik@gmail.com, 041 828 450, iz Prečne, zaposlen v LokalPatriotu, ne bo imel kakšnih težav!), ki jutro lovi zgodaj in ki je ravno prav mlad, da se mu zdi kršiti VSA pravila še kul. In ker tovornjaček na fotki vsi povezujejo z mano, so pač domnevali, da se mi je skisalo ...
Mi je pa všeč, da nadebudni bloger objavlja vse nepravilnosti, čeprav on dobro ve, da jaz vem, kje je doma! :)

Sik pravi ...

Pozdravljeni,
zanima me kje in komu se lahko opravicim???

Kot je ze Damijan omenil sem prekrsek storil jaz, prosim pomagajte mi najti naslov kamor lahko naslovim pisno opravicilo.
Strinjam se, da je bilo moje ravnanje skrajno neodgovorno.
V prihodnje se bom trudil izogibati povrsinam za pesce.
In na koncu edina stvar, ki me je zmotila, osebno se me ne tice kje in kako stojijo vozila bodisi PARK-ova/MO NM, vozilo ima voznika,... torej je krivda moja in ne PARKMOBIL!!!

Ze v naprej se zahvaljujem za odgovor, hvala in lep pozdrav!

Simon