petek, 9. maj 2008

MEŠ(Č)ANI: MIHA JAPELJ

Miha Japelj je bil včeraj v Čajarni gost pogovornega večera, ki ga Društvo Novo mesto pripravlja pod nazivom Četrti četrtek. Japelj je član društva že od njegove ustanovitve, od letos pa je tudi častni občan Novega mesta. Slednje je bil tudi povod za pogovor, ki ga je vodil Igor Vidmar.
Miha Japelj na posnetku, ki ga lahko dosežete na spodnji povezavi, govori o svojem otroštvu, izobraževanju, Krki, kemiji, vnukih, o Novem mestu in seveda o Društvu Novo mesto.

Kliknite na:

Intervju z Miho Japljem, 8. maj 2008, Čajarna

in potem pritisnite "Play".

Opomba:
1. Pogovor je dolg 81 minut.
2. Opravičujem se za slabšo kvaliteto zvoka na datoteki, ker je posledica tega, da je bilo zaradi omejitev serverja potrebno 81 minut dolg pogovor stisniti pod 10 Mb. Kdor želi boljšo kvaliteto posnetka, lahko sporoči na moj e mail.

Tomaž Levičar
Mestni svetnik
www.levicar.si@gmail.com

2 komentarja:

B5 pravi ...

81 minut mojega življenja si ne morem privoščiti. Predlagam, da stipkaš pet vprašanj in odgovorov + zrežeš pogovor pod 30 minut.
B5

Tomaž Levičar pravi ...

b5, privoščil si boš celo življenje, kolikor dolgega si boš ustvaril. v vsem tem času pa se da doživeti več, če delaš več stvari hkrati. ko ustvarjaš imaš najbrž v ozadju mozarta ali pa metallico, no, sedaj pa lahko to malo spremeniš in daš miho japlja unplugged :) to je tvoj komfort. drugi smo sedeli na samem dogodku v živo in si nismo mogli privoščiti še kakega drugega opravka kot le poslušanje zanimivega pogovora.
lepo se imej.
tomaž