sreda, 28. maj 2008

NOVE RAZGLEDNICE NOVEGA MESTA

O razglednicah Novega mesta, ki sem jih pripravil za novomeški Zavod za turizem.

Včeraj so dnevno svetlobo ugledale nove mestne razglednice. Izdal jih je Zavod za turizem, natisnila Tiskarna Vesel, za fotografije in oblikovanje pa sem poskrbel jaz. V tokratni seriji so izdali 14 lepih, znanih, tipičnih in zanimivih motivov mesta, mestnih arhitektur in detajlov, ki so jih med nekaj večjim fondom za tokratno izdajo izbrali na zavodu. Na čelni strani je fotografija, na hrbtno stran pa sem poleg prostora za naslovnika in sporočilo dodal tudi vrsto pojmov, ki so bolj ali manj značilno, tesno povezani z Novim mestom in Dolenjsko – hrana, ljudje, glasba, kraji, stavbe,… Razglednice Zavod za turizem tudi prodaja. Menda so po 0,4 evra na voljo v TIC na Glavnem trgu.


Takole pa izgleda hrbtna stran:


Tomaž Levičar
Mestni svetnik
www.levicar.si@gmail.com
(Fotografije in oblikovanje razglednic: Tomaž Levičar)

1 komentar:

Unknown pravi ...

Se dobro, da gre za fotke od dalec in za detajle, ker ce bi slikal dejansko stanje, bi se k nam zaceli valiti tisti turisti, ki mislijo, recimo, da je Ruanda lepa ...
Drgac pa cestitam, upam, da je bla cena dovolj velika, da so zanjo kupili tvoj molk? Kar si prodal razglednice, ni vec kritiskih zapisov o nm obcini?!? :))))